DC HírekVylyan BOGYÓLÉ 2023 borcímke pályázat

Vylyan BOGYÓLÉ 2023 borcímke pályázat

A Vylyan Pincészet idén már tizenkilencedik alkalommal hirdeti meg a mindig izgalmas művészi címkepályázatát. A Vylyan BOGYÓLÉ, az évjárat első vörösbora kirobbanó gyümölcsösséggel, frissességgel és új művészi címkével hoz vidámságot az őszbe. Ez a lendület minden évben megmutatkozik a palackokba zárt borokban és a palack külsején is!

A villányi lankák „bozsoléja” a franciaországi Beaujolais Nouveau [bozsolé nuvo] hagyományait követve készül. E különleges borkészítés lényege, hogy maga a bor a bogyón belül születik, erre utal a „Bogyólé” elnevezés. Ez a bor október közepén-végén hagyja el a szülői házat és üdén, fiatalon kezdi meg hódító útját. A belső tartalom a mi kezünk munkáját dicséri majd, de azt, hogy milyen külsővel teszi ezt meg, idén is Rátok bízzuk! Rátok, akik épp oly fiatalok, lendületesek és frissek vagytok, mint maga a bor, melyet a palack rejt!

A Vylyan logó, az eredetvédelmi pecsét, a minta palack, minta címke (Kakas) – segédlet letölthető

A feltételek és a teljes pályázati kiírás letölthető

A pályaműveket a www.aranyrajzszog.hu weboldalon, regisztráció után kell feltölteni a jelen szabályzatot elfogadó nyilatkozat csatolásával együtt.

A címke pályázatok beadási határideje: 2023. június 30. 23:59.

Kulcsszavak: