DC HírekAz AU Műhely lesz a Design Open újabb vendége

Az AU Műhely lesz a Design Open újabb vendége

A Design Open idei második alkalmán Szederkényi Lukács és Ghychy Dénes Emil beszélnek majd az elmúlt években több országban megvalósult installációikról, tárgyaikról és építészeti munkáikról. Egy olyan műhelymunkáról, amelyet külső szemmel nézve talán az alkotók érzékenységének, figyelmének az intenzitása és az autonóm gondolkodás jellemez a legjobban.

„Különböző léptékű kísérleti műhely munkáink nagy hatással vannak építészeti gondolkodásmódunkra és tervezési folyamatainkra. Fontos számunkra, hogy megértsük és újra gondoljuk a kortárs népi építészetet, valamint figyeljük, hogy az ember kényelmi állapota hogyan viszonyul valódi igényeihez és szükségleteihez.”

Kézműves esztétika, a csinálás megélése, poétikus installációk, természet és ember közötti érzékeny viszony, nyersesség, mély műveltség – az AU Műhely vagy ahogyan a nemzetközi színtéren ismerik őket, az Architecture Uncomfortable Workshop a fiatal építészgeneráció egyik legizgalmasabb formációja. Találkozzunk kedden este a Science Parkban!

_Időpont: 2024. 03. 12. 19:00-21:00

_Helyszín: 9025 Győr, Töltésszer utca 13. Science Park, földszinti konferenciaterem

_Az esemény ingyenes és nyilvános

Kulcsszavak: